JA, we zijn terug!

Het is 12 september, vandaag is het precies een half jaar geleden dat Laurens is overleden. Niet voor te stellen, het lijkt zo kort en tegelijk zo lang geleden dat hij nog bij ons was. Afgelopen weekend hebben we Laurens vanaf de Wildevaart uitgestrooid, die we voor anker hadden gelegd voor ons oude scouting clubhuis de Stormring op het Gooimeer. Ondanks het verlies, is het een fijne gedachte dat hij nu vrijuit kan gaan..

Wij zijn nu 2 weken terug, de Wildevaart ligt in haar thuishaven WSV Almere-Haven. Het is een sneltrein geweest, we hebben al 2 weken van werken erop zitten en het boot leven lijkt ver achter ons te liggen.

We hebben in de laatste weken een moeilijk beslissing genomen. Namelijk dat we de Wildevaart willen gaan verkopen. Wij kunnen er de komende jaren niet meer mee weg, terwijl de boot gemaakt en ingericht is om zeemijlen te maken. Dit kunnen we niet van haar af nemen, het is tijd voor een nieuwe eigenaar.

Verkoop specificatie`s zullen volgen, voor nu: iedereen bedankt voor het volgen van onze reis. We zullen nog een laatste filmpje, foto`s en verslagen plaatsen binnenkort.. dan zit het er echt op en moeten we voorlopig gaan geloven aan het werkende leven in Nederland tot we weer gaan dromen over nieuwe avonturen! Dit was onze eerste grote zee-reis, maar zeker niet de laatste!

Laurens, Paul en Frederiek